FESTIVAL SOŠKE POSTRVI 2022

Vabljeni, da se nam ta in naslednji vikend pridružite v Tolminu na Festivalu soške postrvi, ki ga soorganiziramo skupaj z Občino Tolmin in Faroniko d.o.o.

V petek, 1.4., ob 18.00 uri, si lahko v Kinogledališču Tolmin ogledate nagrajeni film Smaragdni raj, sledila bo otvoritev razstave Lepotica je zver (ob 19.30). V sklopu festivala se bo v soboto, 2.4., uradno odprla učna pešpot ob Tolminki. V petek, 8.4., lahko prisluhnete sogovornikom na okrogli mizi Soška postrv in rekreativna ekologija (ob 17.00, Kinogledališče Tolmin). Glavni festivalski dan, v soboto, 9.4., bo otvorila kasting tekma na Brajdi (9.00-13.00), od 15.00 ure dalje pa se bodo na Mestnem trgu zvrstili naslednji dogodki: tržnica lokalnih pridelkov in izdelkov, delavnica vezave umetnih muh, keramična delavnica, delavnica TNP, slikarski ex tempore, kulinarična delavnica z Akademijo Jezeršek, večerni koncert Cheek to cheek – Maja Keuc in Uroš Perić.

Podroben program najdete v priloženem letaku FESP 2022_letak, za več informacij in morebitne spremembe zaradi vremena pa spremljajte spletno stran Občine Tolmin: https://www.tolmin.si/objava/614255

 

Projekt Festival soške postrvi soorganizirata Občina Tolmin in Ribiška družina Tolmin ter je financiran s strani EU – Evropskega sklada za pomorstvo in ribištvo ter Republike Slovenije. 

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in